Servicii oferite de noi!

Thomas Fashion


Când vom colabora vei deveni prietenul nostru pentru că poți avea încredere în noi, la fel ca alte mii de clienți, că îți vom realiza mobila visurilor tale. Echipa noastră se va ocupa de toate aspectele legate de mobilă, de la măsurarea spațiului până la montajul elementelor. Bineînțeles că vom începe prin a ne cunoaște și a discuta despre tipul de mobilier pe care îl dorești, apoi urmează pașii de mai jos.MĂSURĂTORIEste important să vedem spațiul în care va fi amplasată mobila, chiar dacă acesta nu este în totalitate finisat. Acele detalii tehnice care țin de amplasarea țevilor, prizelor sau scurgerilor le putem discuta împreună și vă putem consilia pentru ca amplasarea lor să vă ușureze utilizarea zilnică a mobilierului ales. Atunci când vom măsura, vom avea aceste aspecte în vedere (fie că sunt sau nu prezente).

Vom merge cu tine la fața locului pentru a schița pereții care urmează să fie mobilați și îi vom fotografia astfel încât toate elementele să poată fi incluse în proiectul tău 3D. În schița pe care o vom realiza vor fi incluse toate elementele care pot interveni în designul mobilierului. Rezultatul final al proiectului pe care îl vom realiza împreună depinde în mare măsură de atenția la detalii. De aceea vor fi menționate prizele, conexiunile la apă și gaz, amplasarea centralei termice, etc.

Cu această ocazie vom vedea și modul în care sunt amplasate ferestrele și ușile, care este circuitul pe care îl folosești. După ce vom cunoaște toate aceste detalii ne vei spune cum îți imaginezi mobilierul perfect pentru fiecare spațiu pe care dorești să îl mobilăm.

PROIECT 3D PERSONALIZATRealizarea unui proiect 3D pe baza datelor adunate în timpul măsurătorilor și pe baza discuțiilor pe care le vom purta este foarte importantă. Acest proiect îți va da ocazia să înțelegi cum va arăta la final mobila ta. Vei putea vizualiza camera pe care o mobilezi din toate unghiurile și chiar de deasupra astfel încât să-ți faci o idee cât mai clară.

Avantajele realizării unui proiect 3D personalizat sunt multiple. Vei putea vizualiza spațiul înainte de amenajarea efectivă a camerei, vei putea mai apoi să stabilești toate elementele de mobilier de care ai nevoie și vei face un tur virtual în care vei vedea 3D toate colțurile camerei. Tot cu această ocazie vei putea alege designul pe care îl preferi și culorile pe care le vrei pentru mobila ta.

Un alt avantaj este acela că vei putea primi acest proiect 3D personalizat după achitarea unui avans. Proiectul 3D te va ajuta să afli care este necesarul de materiale pentru realizarea mobilierului tău. Poți să îl consulți și pe parcursul realizării mobilei și poți să mai aduci anumite modificări, în cazul în care realizezi că ai nevoie de elemente noi. Pe baza măsurătorilor și a celorlalte date adunate vom reuși să punem în practică ideile tale.

REALIZARE MOBILIERÎți garantăm transformarea visului în realitate chiar în atelierul nostru. Avem 25 de ani de experiență în România și încă 25 de ani în Italia și te asigurăm că nu este nimic ce nu poate fi realizat.

Mobila ta va fi realizată din materiale atent selecţionate, iar tu poți alege dintr-o gamă variată. Poți folosi PAL, PAL melaminat sau plăci de MDF care pot fi vopsite lucios, mat sau pot fi înfoliate. Dispunem de utilajele necesare pentru a realiza fiecare element. Calitatea se transpune și în atenția la finisajele rafinate pe care le putem realiza.

Toate corpurile de mobilier: pentru bucătărie, dormitor, living sau hol vor fi realizate pe baza planului pe care l-am stabilit împreună. Vom ține cont de toate detaliile precizate și te asigurăm că vom transpune proiectul tău în realitate.

TRANSPORTAcordăm atenție maximă realizării mobilierului tău și ne dorim să ajungă la tine în stare perfectă. Te scutim de nervi, de procurarea unei mașini mari și de alte neplăceri. Dispunem de mașini pentru transport marfă, iar acest serviciu este gratuit!

Fiecare element de mobilier va fi manipulat cu cea mai mare grijă pentru că nu dorim accidente, zgârieturi sau alte urme pe elementele de mobilier. Toate suprafețele vor fi protejate, încărcate și descărcate cu atenție în mașinile noastre de transport.

Indiferent de distanța pe care trebuie să o parcurgem de la atelier până la tine acasă transportul este asigurat gratuit. Nu vă percepem nici un fel de taxă suplimentară pentru acest serviciu important pentru aspectul final al mobilierului tău.

MONTAJIndiferent de complexitatea mobilierului, de mărimea elementelor, noi îți vom pune la dispoziție o echipă experimentată, care va asambla toate elementele în conformitate cu proiectul pe care l-ai conceput. Fiecare element de mobilier va fi asamblat cu atenție pentru a se evita zgârieturile de pe suprafețe sau alte probleme ce pot interveni. Va fi montat cu atenție maximă corpul elementelor de mari dimensiuni, dar și fronturile și alte detalii. Corpurile suspendate vor fi prinse pe pereți și asigurate. La final bucătăria, dormitorul, living-ul sau orice corp de mobilier va fi exact așa cum ți-ai imaginat și ți-ai planificat. La finalul zilei te vei putea bucura de mobilta ta perfectă.

CERE OFERTĂEXPERȚII NOȘTRII TE VOR AJUTA!

Cere o ofertă iar experţii noştri în mobilă de calitate îți vor răspunde în cel mai scurt timp posibil.