Design personalizat la tine acasă!

Thomas Fashion
DULAPURIDulapurile cu usi batante ofera o eleganta clasica si functionalitate ridicata. Cu un design simplu, spre exemplu dulapurile Ball, Club, Plus, One sau cu diferite unghiuri si realizate pe colt, la fel ca si dulapurile Cosy, One Plus si UP22, aceste modele de dulapuri sunt cu usi care se deschid spre exterior si reprezinta o alegere traditionala. Dispun de multiple rafturi si umerase, sertare interne sau externe, sistemul lift pentru umerase , in cazul dulapurilor cu inaltime mare, acestea fiind potrivite pentru spatii ample, oferind acces facil la interior si adaugand un element de rafinament in incapere.

Sistemul modular de care dispunem pentru realizarea dulapurilor cu usi batante, ne permite realizarea acestora fara problema inaltimii sau latimii camerei, putand fii optimizat orice spatiu. Dulapurile cu usi culisante sunt sinonime cu designul modern si economisirea spatiului. Prin deschiderea laterala a usilor, aceste dulapuri sunt ideale pentru camera si spatii mai restranse.

Cu un aspect curat si contemporan, dupa cum se pot observa si la dulapurile Diagonal, UP37 sau Freedom, usile culisante adauga un plus de stil. Culoarea usilor si a carcasei se poate alege din paletar, fiecare client putand sa isi construiasca dulapul in culorile dorite. De asemenea, gama de accesorii interne este foarte variata. Se pot folosii sertare interne, polite, bara sau sistem lift pentru umerase, diferite cosuri pentru haine, polite. Un mare avantaj al acestui tip de dulap il constituie faptul ca datorita usilor culisante, organizarea si accesul la haine este mai facila si rapida.

Dulapurile cu usi din sticla, aduc o nota de eleganta si transparenta in incapere. Usile din sticla pot fi complet transparente sau semi-opace, adaugand un element subtil de mister si rafinament. Interiorul poate fii cu polite din sticla si leduri sau cu polite din placi aglomerate de lemn. Pot fii compartimentate la fel ca si dulapurile cu usi batante sau usi culisante, cu aceleasi accesorii. Marele avantaj al usilor de sticla este acela ca pot crea o senzatie de deschidere si lumina, contribuind la estetica spatiului.

Indiferent de preferinte, fiecare tip de dulap aduce propriile sale avantaje si stiluri. De la clasic la modern sau elegant, alegerea intre usi batante, usi culisante sau usi din sticla depinde de preferintele personale si de carcteristicile spatiului in care sunt integrate.

  CAMERE DE SERVICIU  

Camerele de serviciu, reprezinta spatii functionale si practice, create pentru a facilita diverse activitati zilnice. Fiecare camera este proiectata cu atentie pentru a maximiza eficienta si utilitatea. Masina de spalat haine sau uscatorul pot fii incorporate intr-un dulap, cum se poate vedea la camera cu Dulapuri Infinity, sau pot fi lasate la vedere, cu un blat de lucru deasupra cum se poate observa la camera cu componente Flexo. De asemnea, in functie de spatial acordat unei astfel de camera, pot fi montate componente de la dressing.

Sistemul pe care il avem poate transforma cu usurinta o camera de serviciu, intr-un loc organizat si elegant. Politele pot sustine produsele de curatenie, sau prosoapele, iar bara de umerase poate fi folosita pentru hainele proaspat spalate si calcate. Cosurile de rufe murdare sunt de nelipsit dintr-o camera de serviciu destinata curateniei.

Sunt camera de serviciu, care poti fi folosite pe post de mica sala de lectura sau recreere cum este camera Pen, sau componentele Infinity care poti fi folosite pentru a delimita o bucatarie de living sau dormitor. Indiferent de destinatia avuta, aceste camere reflecta un design modern si practic, contribuind la confortul si organizarea eficienta a unei locuinte.


DRESSING-uriUn dressing de haine se refera, in general, la un spatiu de depozitare sau de organizare, a hainelor. Pentru a pastra cat mai bine articolele vestimentare si accesoriile, acesta trebuie sa fie foarte bine organizat si conceput. Conceptul pe care noi il oferim dressing-ului ne permite sa cream spatii astfel incat toate hainele si accesoriile sa fie pastrate in ordine si la locul lor. Dressing-urile poti fi adaptate inaltimii si latimi camerei, acestea fiind niste componente modulare.

Compartimentarea interna a dressing-ului poate varia in functie de necesitati si spatiu. De nelispit intr-un astfel de dressing sunt sertarele, care pot fii cu fata simpla, din Mdf, placi aglomerate de lemn sau cu sticla, asa cum se pot observa si la dressing-uriel din pozele de mai jos. De asemnea, suportul pentru papuci, este un accesoriu care nu ar trebui sa lipsesca din dressing si nici sertarul pentru accesorii (ceasuri, bijuterii, curele, cravate).

Cosurile pentru rufe, bara de umerase, sistemul lift, in cazul dressing-urilor cu inaltime mare, sau politele din placi aglomerate de lemn sau din sticla, sunt componentele care alcatuiesc acest sistem de depozitare al imbracamintei.

Dressing-urile pot fi construite in mai multe moduri:

- pot fi carcase de dulapuri, cu adancime diferita

- pot fi cu spate din placi aglomerate de lemn din diferite culori, dupa cum se pot observa la dressing-urile Girls, Boys sau Flexo

- pot fi cu separatoare din metal, numite montanti, cum se pot observa la dressing-ul Leya

- pot fi cu separatoare din palci aglomerate de lemn, la fel ca la dressing-ul Loft

- pot fi fara separatoare.

De asemenea, un dressing poate fii accesorizat cu lumina led, pentru o mai usoara identificare si selectie a articolelor vestimentare, cu oglinzi de dimensiuni mari pentru a oferi o vedere complete a aspectului, inclusive posibilitatea de a verifica tinuta din toate unghiurile. Un dressing bine organizat, nu doar stocheaza hainele, ci optimizeaza si faciliteaza gestionarea si utilizarea acestora.

Design Personalizat

- galerie foto -